Tarieven

Elke trimsalon hanteert haar eigen tarieven.

Een gediplomeerde trimster is niet per definitie duurder t.o.v. een niet gediplomeerde trimster maar biedt voor hetzelfde geld wel betere kwalitatieve zorg. De gediplomeerde trimster voldoet altijd aan de strenge eisen en voorwaarden van de vakvereniging (ABHB). Een gediplomeerd trimster zal tijdens een behandeling b.v. ook aandacht hebben voor de algehele gezondheidstoestand van uw hond en is in staat om u vroegtijdig te wijzen op eventuele gezondheidsproblemen. U weet dus in ieder geval zeker dat uw hond bij een ABHB-erkende trimsalon in de beste handen is en meestal voor een vergelijkbare prijs.

Het is goed mogelijk dat een trimsalon een bepaald bedrag vraagt voor het enkel scheren van uw hond. Maar u kunt voor datzelfde bedrag ook een trimsalon kiezen die naast het scheren ook uw hond wast, droogt, nagels knipt, oren uitpluist, voetkussentjes vrij maakt van haren en indien nodig ook de anaalklieren behandeld voor slechts 15 euro meer. Een dergelijke complete behandeling zal u uiteindelijk veel geld kunnen besparen. U hoeft n.l. minder vaak terug te komen in de trimsalon en zelfs voorkomen dat u (veel hogere) kosten moet maken bij b.v. een dierenarts. Informatie en advies maakt daarom vast deel uit van een behandeling en dat advies is natuurlijk vrijblijvend en gratis. Daar nemen we dan ook ruim de tijd voor.

Tenzij anders afgesproken bestaat een behandeling van uw hond altijd uit: Plukken, effileren, ontwollen, knippen of scheren (afhankelijk van het type vacht) + wassen, drogen, oren uitpluizen, nagels knippen, de voetzooltjes uitscheren/-knippen en indien nodig het reinigen van de anaalklieren. 

Ik informeer u vooraf over de definitieve kosten van de behandeling zodat u nooit voor een verrassing komt te staan (Er kan extra toeslag bij komen wanneer de hond erg in de klit zit). Ik verwijs tevens naar de Leveringsvoorwaarden zoals die gehanteerd worden door trimsalons welke zijn aangesloten bij de ABHB. Alle in de trimsalon gehanteerde prijzen zijn inclusief 21% btw.  De kosten van de behandeling dient u contant te voldoen.